Cistella  

producte (buida)

Marques

Condicions d'ús

 

Condicions d'ús generals

Les presents condicions generals de venda s'apliquen estrictament a totes les vendes de productes efectuades a Espanya peninsular. Per altres zones cal posar-se en contacte i fer una consulta.

 1. Tots els preus inclouen l'IVA.
  Els ports tenen un cost addicional de 6€ que es reflectirà a la facturació.
  Per a enviaments a Balears, Canàries, Ceuta, Melilla i fora d'Espanya consulti'ns.
 2. En un termini de 24 hores rebran confirmació de la comanda mitjançant factura proforma amb el termini de lliurament, import final, etc. Cal revisar tant les dades com la comanda, ja que si hi ha qualsevol error el client o la clienta s'haurà de responsabilitzar davant qualsevol recàrrec que això pugui ocasionar.
 3. Totes les cancel·lacions tindran una penalització d'un 20% del total de la factura. Aquesta penalització només serà aplicable mentre Esports Jordi Roig mantingui el termini de lliurament escrit en la seva factura proforma.

 

Com realitzar una comanda

Realitzar una comanda amb Esports Jordi Roig, és fàcil. Simplement has de seguir aquests passos:

 • Escull la talla i el color adequats de l'article en qüestió i fes clic al botó “Afegir a la cistella”.
 • Comprova el que has demanat, que es mostrarà a la cistella de compra. Fes clic sobre la tecla “Ho compro”.
 • Segueix les instruccions del procés d'alta de client que es van mostrant a la secció "Dades del meu compte".
 • Rebràs un número de comanda, amb el qual podràs realitzar el seguiment d'aquesta.
 • En les següents 24 hores rebràs una confirmació de la comanda a l'adreça de correu electrònic que ens has facilitat.

Tenim un bon magatzem per tal de garantir la demanda. També tenim botigues físiques. Si el model que has triat s'hagués esgotat, ens posarem ràpidament en contacte per comunicar-te la situació. En el supòsit que demani articles que no estiguin disponibles, les quantitats pagades per avançat seran reemborsades immediatament, en el cas de pagament per targeta no es farà el càrrec.

 

Lliuraments

 1. Els temps de lliurament mostrats al web són orientatius.
 2. Servei postvenda: després de rebre el producte hi ha un termini de 7 dies laborables per reclamar. Envieu fotografia per e-mail.

També es podrà reclamar en cas que un cop fet servir el producte i després d'un temps prudencial aquest presentés algun defecte de fabricació no originat pel seu mal ús.

 1. Tots els enviaments es realitzen sota una assegurança a tot risc que té vigència fins a 24 hores després de la lliurament.
 2. Les devolucions s'han de fer en l'embolcall original i sense haver estat usades. En el moment de rebre-les Esports Jordi Roig comprovarà i en el seu cas procedirà al seu abonament.
 3. No s'acceptaran devolucions per als productes de outlet.
 4. Per a qualsevol devolució que no tingui com a causa desperfecte o error d'Esports Jordi Roig, els ports d'anada i tornada seran a càrrec del client. És imprescindible que es torni en les mateixes condicions que s'ha efectuat el lliurament, en cas contrari l'article no pot ser retornat. Tot desperfecte serà reposat.
 5. Tots els articles de la web tenen mesures i colors que donen una aproximació de la realitat però no són 100% fiables, per a casos concrets verificar tota la informació amb el departament tècnic, ja que les devolucions d'aquesta tipologia tindran càrrec al client.
 6. Per tornar o cancel·lar totalment o parcialment la comanda un cop rebuda el client serà penalitzat amb un 20% del total de la factura en concepte de gestió, igualment els ports tant d'anada com de tornada li seran facturats. És requisit indispensable fer-ho amb l'embolcall original.

 

Formes de pagament

 • Pagament per targeta de crèdit
 • Paypal

 

Assegurança i seguretat a la comanda

Nosaltres tenim cura de protegir la teva comanda en línia a Esports Jordi Roig. Totes les comandes són transmeses sota connexions segures d'internet amb tecnologia SSL (Secure Sockets Layer), això vol dir que els nombres de la targeta de crèdit, i altra informació personal,sempre és encriptada abans d'enviar o rebre finalment per internet. SSL és la tecnologia de xifrat per a la seguretat del comerç electrònic per Internet.