Cistella  

producte (buida)

Marques

Avis Legal

 

Aquesta pàgina web ha estat dissenyada per donar a conèixer l'oferta de productes de la botiga Esports Jordi Roig .

Vostè autoritza Esports Jordi Roig l'ús i tractament informàtic de les dades personals que faciliti durant la seva navegació a la pàgina web i, si s'escau, en els formularis de contacte.
La subscripció i l'enviament d'aquests formularis, impliquen l'autorització de l'usuari en favor d'Esports Jordi Roig per les finalitats assenyalades en el formulari corresponent. Vostè té el dret d'accedir, rectificar i cancel·lar les seves dades personals, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent sobre protecció de dades personals, dirigint l'oportuna sol·licitud a l'adreça de correu electrònic info@jordiroig.net, o posant-se en contacte per mitjà dels formularis propis de la mateixa web.


Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat d'Esports Jordi Roig.
Tots els drets estan reservats.

Tot accés a aquest lloc web està subjecte a les condicions següents:
No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

Esports Jordi Roig no és responsable de la informació que es pot obtenir a través dels enllaços a sistemes externs. Els "Links" tenen l'única funció d'informar l'usuari sobre l'existència d'altres fonts d'informació sobre la matèria a Internet, i no suposen una invitació per a la visita dels llocs de destinació.
Esports Jordi Roig posa el seu màxim esforç en netejar i mantenir sense virus ni cap altre sistema perjudicial, però malgrat tot no garanteix que la web estigui lliure de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.
En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran  emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.