933 878 867   |   marketing@jordiroig.net

Condicions d'ús2

 

Informació GENERAL:

"D'acord amb el que estableix l'article 10 de la Llei de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, us informem: El domicili social d’Esports Jordi Roig està situat al c/ Guifré 219 Baixos, amb CP 08912 de Badalona (Barcelona) i el seu número d'identificació fiscal és el 46.508.682-Z."

1 – ÀMBITS D'APLICACIÓ
Les presents condicions generals de venda s'apliquen a qualsevol comanda que s'efectuï en el lloc Internet www.jordiroig.net (d'ara endavant “el Lloc”) de Esports Jordi Roig, (amb seu al / Guifré 219 Baixos, amb CP 08912 de Badalona (Barcelona)) i amb NIF nombre 46.508.682-Z, per la compra de béns (d'ara endavant els “Productes”). La confirmació de la comanda per part del comprador comporta l'acceptació sense reserves de les presents condicions generals de venda que prevalen sobre totes les versions anteriors o especificacions que emanin del comprador, incloent l'intercanvi de correus electrònics. Les presents condicions poden ser modificades, per la qual cosa es recomana la lectura de les mateixes amb anterioritat a efectuar cada comanda.


2 – COMANDES
2.1.- Oferta de productes
Els  productes penjats al lloc són productes que estan disponibles a la botiga física i per tant les comandes de productes estan subjectes a la seva disponibilitat, de tal manera que si existeixen dificultats en quant al seu subministrament o per falta d'estoc, Esports Jordi Roig es reserva expressament el dret d'informar de qualsevol altre producte en substitució de la mateixa qualitat i valor. En cas que es rebutgi l'oferta de substitució del producte, Esports Jordi Roig reemborsaran les quantitats que s'haguessin abonat.

Tots els articles de la web tenen mesures i colors que donen una aproximació de la realitat però poden no ser el 100% fiables. Recomanem verificar tota la informació en els departaments tècnics o webs oficials dels citats productes, ja que les devolucions d'aquesta tipologia tindran càrrec al client.

2.2.- Acceptació de la comanda
La comanda és ferma per al comprador des del moment en què confirma la seva comanda. Per Esports Jordi Roig a partir de la validació del pagament i la confirmació de la presa en compte de la comanda.


3 – PREU / PAGAMENT
3.1.- Preu dels productes
Els preus dels Productes estan indicats en euros i inclouen els impostos relacionats amb la venda de Productes, bàsicament l'IVA. Esports Jordi Roig es reserva a cada moment i unilateralment la modificació del preu dels productes i serveis oferts a través de la seva pàgina web. Per garantir al client la certesa del preu dels seus productes, aquest serà el vigent en la publicitat de la web coincident amb el moment de formalitzar la comanda. Els preus no inclouen despeses d'enviament.

Totes les vendes es realitzen amb el seu corresponent tiquet o factura de compra que rebrà juntament amb la comanda.

3.2.- Pagament
El pagament s'efectuarà en euros exclusivament, de forma íntegra en realitzar la comanda i pel següent mitjà de pagament:

Transferència bancària:
Després de realitzar la comanda en quan es tingui constància que s’ha rebut la transferència bancària al compte que haurem facilitat es procedirà a fer l’enviament

En realitzar la transferència en necessari indicar en el concepte de la transferència el seu nom i nombre de comanda.

En cas de no rebre la transferència bancària en els 8 dies posteriors a la confirmació de la comanda per part del comprador, la comanda es considerarà cancel·lat.


3.3.- Facturació
La factura dirigida al comprador prendrà les dades indicades per aquest en el seu compte de client de la web. El comprador pot modificar aquestes dades cada vegada que faci una nova comanda des del lloc web.

 

3.4 Cancel·lació
Per tornar o cancel·lar totalment o parcialment la comanda un cop tramitada o rebuda el client serà penalitzat amb un 20% del total de la factura en concepte de gestió, igualment els ports tant d'anada com de tornada li seran facturats.


4 – LLIURAMENT
4.1.- Modalitats
Es lliurarà a través d'una empresa de missatgeria contractada per Esports Jordi Roig a l'adreça que es seleccioni al moment de formalitzar la compra o es podrà recollir personalment a la mateixa botiga.
 

4.2.- Terminis
El termini de lliurament pels enviaments per missatgeria pot variar i depèn de diverses circumstàncies. Esports Jordi Roig enviarà els articles en el termini de les 24 hores següents (en dies laborables) a partir de la confirmació de la comanda, de l'efectivitat del pagament i de la finalització de la preparació del mateix, sempre i quan que hi hagi disponibilitat d'estoc.

Un cop el paquet estigui donat a l’empresa de missatgeria, per enviaments dins la Península Ibèrica el termini de lliurament serà de 24-48h. Per altres destinacions serà superior i en tot cap ens ho podeu consultar abans si voleu. En els casos que el client hagi escollit l’entrega a una adreça concreta es farà un primer intent sense cita prèvia. En cas de no poder-se realitzar es deixarà una nota al client per contactar amb el repartidor i concretar un dia i una franja de matí o tarda per un segon intent. En cas que aquest segon intent també fos infructuós el paquet es deixarà a l’oficina de l’empresa de missatgeria més propera a l’adreça de lliurament, es notificarà al client d’aquest fet i romandrà allà per ser recollit durant 15 dies. Passat aquest temps el paquet serà retornat a Jordi Roig Esports i es donarà per anul·lada la comanda i es retornarà l’import de la compra aplicant una penalització del 20% del import de la compra, despeses de retorn a part.

4.3.- Despeses
Les despeses d'enviament aniran a càrrec del client.

Per les comandes a recollir a la mateixa botiga no hi haurà despeses d’enviament.

Per a comandes l'import de les quals sigui igual o superior a 100€ les despeses d'enviament seran gratuïtes sempre i quan l’enviament sigui per la Península Ibèrica (inclosa Andorra, Gibraltar i Portugal) i paquets inferiors a 2 kgs i 150 cms. resultants del sumatori de la llargada, amplada i alçada (la gran majoria dels paquets dels productes disponibles a la web) o les Illes Ballears i per paquets de menys d’un Kg.

En cas ser l’import inferior als 100€ per la Península Ibèrica (en el primer supòsit de tipus de paquet) el cost serà de 6€ i per les Illes Balears de 9€.

Quan el paquet superi els paràmetres anteriorment citats o sigui per altres destinacions aconsellem preguntar els ports que es cobraran abans de la compra on-line. En cas contrari s’aplicaran els que corresponguin per les tarifes del servei de missatgeria contractat per Jordi Roig Esports.

4.4 .- Garanties
Tots els enviaments gaudiran d’una assegurança contractada a càrrec de Jordi Roig Esports que garantirà, en cas de pèrdua durant l’enviament, el reintegrament del valor íntegre del producte enviat.

4.5.- Recepció, reclamacions i devolucions
En rebre la comanda, el comprador ha de procedir amb tots els exàmens necessaris per detectar possibles defectes, errors o mancances dels productes lliurats amb la seva comanda.
En particular, el comprador ha de comprovar l'estat dels embalatges, el nombre de paquets i els productes en el que a quantitat, referència, estat i característiques es refereixen.

En cas de voler fer una reclamació per algun defecte de vici de fabricació, de disseny, de material o pel transport de l’article, el comprador primer de tot haurà de contactar amb Esports Jordi Roig a través de correu electrònic marketing@jordiroig.net indicant la raó de la mateixa i complementar-ho amb fotografies que mostrin el que es reclama. El  termini per reclamar serà de 7 dies laborables posteriors al lliurament de la comanda. Un cop rebut el correu electrònic a Esports Jordi Roig valorarem la reclamació i si creiem que és procedent notificarem com efectuar la devolució al client.

Les devolucions s'han de fer en l'embolcall original i sense haver usat el producte. En el moment de rebre’l Esports Jordi Roig comprovarà l’estat del producte i la reclamació que s’ha fet. En cas afirmatiu es procedirà a l’abonament de l’import o al canvi del producte, segons correspongui. En cas negatiu les depeses del retorn aniran a càrrec del client.

No s'acceptaran devolucions pels productes d’outlet o ofertes en aquests darrers casos.


5 – GARANTIA DELS PRODUCTES / RESPONSABILITAT
5.1.- Cobertura de la garantia
Es podrà reclamar un cop fet servir el producte i després d'un temps prudencial si aquest presentés algun defecte per qualsevol vici de fabricació, de disseny o de material. Queden exclosos aquells desperfectes susceptibles per un mal ús.

Durant el període de garantia, Esports Jordi Roig es compromet a canviar o reemborsar els Productes reconeguts com a defectuosos pels seus serveis. Els Productes canviats gaudeixen de la garantia pel període restant.


Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Trobareu més informació a la nostra Política de Cookies.